Kablar för förnybar energi

Sverige har satt ambitiösa mål för att bli helt oberoende av fossila bränslen, och för att nå dessa mål behöver landet satsa på grön energi. En viktig del av att utveckla grön energi är att bygga ut infrastrukturen för att transportera energin från produktionsanläggningarna till konsumenterna.

Scankab Cables är specialiserade på att tillverka högkvalitativa kablar för energiöverföring, och företaget arbetar aktivt med att utveckla kablar för grön energi.

Ledande kabelleverantör

Scankab Cables är en ledande tillverkare av högkvalitativa kablar för energiöverföring. Vårt breda utbud av kablar omfattar allt från kablar för vindkraftverk och solcellsanläggningar till kablar för vattenkraftverk och biobränsleanläggningar. Vi har över 3500 kablar på lager, vilket ger oss möjlighet att leverera kablar snabbt och med hög leveringssäkerhet.

Våra kablar kan transportera grön energi över långa avstånd med minimal energiförlust, vilket gör det möjligt att utnyttja grön energi från platser med hög produktionskapacitet och överföra den till platser med hög efterfrågan.

Läs mer om våra lösningar nedan.

eWALL® LADDSYSTEM

Med eWALL® kablarna har du en unik möjlighet att snabbt kunna installera dina laddstationer. 

> Läs mer om eWALL® laddsystem

 

SOLCELLER

Rätt kabelval kommer att optimera solcellssystemets prestanda på kort och lång sikt. 

> Läs mer om våra solcellskablar

 

VINDKRAFT

Scankab utvecklar, producerar och levererar ett stort antal kablar som ingår som standard i vindkraftverk.

> Läs mer om våra kablar för vindkraft

 

Personlig dialog

Scankab Cables är en pålitlig partner för kunder som söker högkvalitativa kablar för energiöverföring. Vi på Scankab Cables arbetar ständigt med att förbättra vår produktportfölj för att möta behoven hos våra kunder.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att förstå deras specifika behov och anpassa vår produktion efter det. Vi har en egen testanläggning för att säkerställa att våra kablar uppfyller de höga kvalitetskrav som marknaden kräver.

Scankab Cables är specialister på högkvalitativa kablar för energiöverföring. Våra kablar är tillverkade med den senaste tekniken och designade för att minimera energiförluster. Detta gör det möjligt att transportera energi från vindkraftsanläggningar, solkraftsanläggningar och vattenkraftverk över långa avstånd med minimala förluster.

Stort urval av kablar

Vårt breda utbud av kablar innefattar bland annat aluminiumkablar, gummikablar, solcellskablar, fiberoptiska kablar och brandsäkra kablar. Vi erbjuder också en hög leveranssäkerhet, vilket betyder att våra kunder kan lita på att deras beställningar levereras snabbt och pålitligt. 

Vi är stolta över att kunna bidra till en hållbar framtid för kommande generationer genom att tillhandahålla högkvalitativa kablar för grön energiöverföring.