UPPNÅ BÄTTRE RESULTAT MED DE RÄTTA KABLARNA

OPTIMERA DINA PROJEKT MED DE RÄTTA KABLARNA Som installatör är tid och effektivitet avgörande för din bottenlinje. Hos Scankab Cables erbjuder vi flexibla kablar, ledningsvägar och en dygnet-runt-öppen webbutik med daglig leverans, så att du kan spara värdefull tid och uppnå bättre resultat i dina projekt.

Vårt sortiment av kablar inkluderar allt från standardkablar till speciallösningar, så att du kan vara säker på att hitta det du behöver för dina projekt. Vi är också stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar och rådgivning från vårt erfarna tekniska team till våra kunder.

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta de rätta kablar. Med vår kabelsökare kan du filtrera på ett brett spektrum av parametrar; inklusive halogenfria, skärmade, armerade och mycket mer. Det innebär att du alltid kan vara säker på att hitta rätt kabel som passar dina behov, samtidigt som du sparar tid och resurser.

Prova vår kabelsökare här 👇

HITTA ALLA VÅRA INSTALLATIONSKABLAR HÄR

Spara många mantimmar med våra flexibla kablar

Under många år har vi på Scankab utvecklat och producerat flexibla kablar som gör installationen snabbare och mer arbetsvänlig. Därför är kablar från Scankab det bästa valet för dig!

 

 

 

 

 

 

Optimera hanteringen av dina kabeltrummor

Undvik tunga lyft och flytta dina kabeltrummor snabbt och lätt på byggarbetsplatsen.

Med SCANKABs flexibla kabelkärra gör vi det lätt för dig och dina kollegor att hantera kabeltrummor på byggarbetsplatsen, lagret eller från servicebilen.

SCANKABs flexibla kabelkärra har en robust och stadig konstruktion men som ändå är lätt att köra runt med. Kärran är väldigt allsidig då den kan hantera en rad olika kabeltyper på trummor med en diameter på upp till 60cm.