TOTALLEVERANTÖR TILL MARIN OCH OFFSHORE

Jämn kvalitet, dokumentation och hög leveranssäkerhet är några av de oumbärliga krav vi på Scankab ställer på oss själva som en leverantör av kabel och kabelinstallationssystem till marin- och offshoreindustrin.

Driftsäkerhet ombord

Scankabs sortiment av marin- och offshorekablar består av en rad särskilt slitstarka kabeltyper som har alla nödvändiga certifikat och godkännanden. Våra halogenfria och brandsäkra kablar är speciellt utvecklade för att leda ström under extrema förhållanden, som exempelvis vid brand.


HITTA VÅRA MARINA KABLAR HÄR

 

 

Våra offshorekablar är utvecklade för användning på t.ex. oljeborrplattformar, där kabeln riskerar att utsättas för bl.a. slam, olja och rengöringskemikalier. Kablarna är UV-skyddade, vattenbeständiga och slamresistenta (MUD-resistant).

Alla våra kablar har genomgått rigorösa tester för att garantera dess funktion och livslängd i krävande miljöer.

 

Utvecklare, producent och leverantör

Hos Scankab förstår vi vikten av en jämn kvalitet, snabb respons och flexibilitet. Vår verksamhet är anpassad efter våra kunders behov. Varje dag levererar vi till en lång rad av olika marin- och offshoreföretag som är i behov av kabel och kabelinstallationssystem till allt från nybyggnationer till renoveringar och uppgraderingar av fartyg och borrplattformar.

 

Kontakta oss

Använd kontaktformuläret nedan, så svarar vi dig inom 24 timmar.

 

 

 

 

 

 

”De extra höga krav som ställs på produkter som används inom marin- och offshoreindustrin bekräftar för oss, att marknaden efterfrågar högkvalitativa produkter samtidigt som det finns en grundläggande önskan att göra besparingar på tekniska produkter och professionell rådgivning.

Genom att bidra med vår kunskap och erfarenhet kan Scankab vara med och säkerställa att rätt produkter levereras.”


Marinstegar i hög kvalitet

Scankab lagerför ett brett sortiment av marinstegar och tillbehör. Stegarna kan levereras i HDG eller 316SS och kan fås i materialtjocklekar mellan 3–5 mm.


HITTA VÅR MARINSTEGAR HÄR