MELLANSPÄNNINGSKABLAR

Mellanspänningskablar spelar en avgörande roll för att säkerställa en pålitlig distribution av elektricitet. På Scankab Cables är vi stolta över att vara en erkänd tillverkare av högkvalitativa mellanspänningskablar som uppfyller våra kunders stränga krav.

Tillverkade med precision och omsorg

Våra mellanspänningskablar tillverkas med hjälp av toppmodern teknologi och strikta kvalitetskontrollprocesser för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet. Vi använder endast material av högsta kvalitet, inklusive ledare av förstklassig koppar och aluminium samt isolerings- och mantelmaterial. Våra kablar är utformade för att klara extrema väderförhållanden, korrosiva miljöer och höga temperaturer.

Användningar av mellanspänningskablar

Mellanspänningskablar används inom olika applikationer, inklusive elkraftsdistributionsnät och industriella anläggningar.

Kablarna är idealiska för pålitlig och effektiv överföring av elektricitet över långa avstånd och används ofta för att distribuera elen från kraftverken ut till stora industriella anläggningar, kontorsbyggnader och bostadsområden.

Scankab Cables: Den ultimata kabeltillverkaren

Scankab Cables har omfattande erfarenhet av att leverera högkvalitativa mellanspänningskablar till olika branscher. Vårt team av experter besitter den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att tillverka kablar som uppfyller våra kunders specifika behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av mellanspänningskablar som alla är utformade för att uppfylla olika krav.

TA KRAFTEN I VÅRA X-VOLT® KABLAR

Scankab Cables erbjuder ett brett utbud av mellanspänningskablar som är utformade för att användas inom olika branscher och för olika ändamål. Vårt X-VOLT®-sortiment omfattar olika typer av kablar, inklusive TSLF, TSLI, FR-N20XA8E-AR, RHZ1-OL AL, N2XSY och NA2XS(FL)2Y.

Oavsett om du behöver 1-ledare eller 3-ledare täcker vårt X-VOLT®-sortiment dina behov för spänningarna 6/10 kV, 12/20 kV eller 18/30 kV.

Välj mellanspänningskablar från vårt stora sortiment på 3500 kablar

UTNYTTJA KRAFTEN I VÅRA X-VOLT® KABLAR

Scankab Cables' X-VOLT®-kablar är skapade för att möta de stränga kraven och olika behoven som finns inom olika branscher och applikationer. Kablarna är utformade för att säkerställa pålitlig och effektiv överföring av elektricitet samtidigt som de bibehåller hög driftsäkerhet och prestanda. Våra kablar är idealiska för användning inom distributionsnät, förnybara energikällor som vindkraftverk, solenergisystem, Power-to-X anläggningar, flygplatser, tunnlar och järnvägsinfrastruktur.

Var kan våra mellanspänningskablar användas?

Industri

 

X-VOLT®-kablar används bl.a. för att kunna förse industrin med den el som krävs. Våra kablar är utformade för att klara höga nivåer av mekanisk belastning och är därför idealiska för användning i krävande industriella miljöer.

> Läs mer om kablar till industrin

Grön energi

 

För förnybara energikällor är X-VOLT®-kablar perfekta för att ansluta vindkraftverk och solcellsanläggningar till elnätet samt för användning i Power-to-X anläggningar. Våra kablar är utvecklade för att hantera höga spänningsnivåer och stränga krav på strömöverföring.

> Läs mer om kablar till grön energi

Infrastruktur

 

Inom transportinfrastrukturen är X-VOLT®-kabeln perfekt för användning i tunnlar och flygplatser där säkerhet och tillförlitlighet är avgörande. Våra mellanspänningskablar används också ofta inom järnvägsinfrastrukturer för distribuering av energi.

> Läs mer om kablar till infrastruktur

KRÄVANDE TESTER AV MELLANSPÄNNINGSKABLAR

Säkerhet har hög prioritet hos Scankab Cables. Vi förstår vikten av kvalitet och tillförlitlighet när det gäller mellanspänningskablar. Därför genomgår våra X-VOLT®-kablar ett flertal tester i varje produktionsfas för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.

Testprocessen börjar med råmaterialen, där vi noggrant inspekterar och testar varje material vid mottagandet för att säkerställa att de uppfyller våra stränga krav. Under produktionsprocessen utför vi omfattande tester för att säkerställa att varje steg uppfyller de nödvändiga standarderna.

När produktionsprocessen är klar utför vi en slutlig omgång tester på den färdiga mellanspänningskabeln. Våra testprocedurer följer metoderna i IEC 60502-2 och HD 620-10C som definierar de viktigaste teststandarderna för mellanspänningskablar.

Högsta standarder för prestanda och säkerhet

Dessa tester inkluderar olika mätningar av kabelns egenskaper såsom isolationsmotstånd, ledarmotstånd, spänningsmotstånd och kabeldimensioner. Vi utför också miljötester, inklusive exponering för höga temperaturer, fuktighet och mekanisk belastning för att säkerställa att kabeln kan klara krävande förhållanden.

 

 

SCANKAB CABLES - DIN LEVERANTÖR AV MELLANSPÄNNINGSKABLAR

När du väljer Scankab Cables som leverantör av dina mellanspänningskablar kan du vara säker på att du får en pålitlig kvalitetsprodukt som kommer att leverera konsekvent över tid.

Vårt engagemang för kvalitet kombinerat med vår omfattande kunskap och expertis gör oss till det perfekta valet för alla dina kabelbehov.

Vi tror på att välja de bästa råmaterialen, implementera strikta kontrollåtgärder och använda den senaste teknologin i alla våra produkter.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Vi uppskattar alltid att höra från våra kunder och intressenter och hjälper gärna till med frågor om kablar för olika projekt. Vårt kontaktformulär är ett enkelt och bekvämt sätt att komma i kontakt med oss, oavsett vilken typ av frågor eller feedback du har om våra tjänster.