eWALL® SCANKAB CHARGING SYSTEM

ENKEL KABELDRAGNING OCH BESPARINGAR ATT HÄMTA MED SCANKABS eWALL® LADDSYSTEM

Scankabs eWALL® laddsystem är enkelt att installera och ger ett innovativt tillägg till en grön infrastruktur. Anledningen till den enklare och billigare installationen ligger i den platta kabeln. Kabeln monteras enkelt på väggen med tillhörande klammer.

”Det handlar om att förbereda infrastrukturen för eltransport bäst och smartast. Samtidigt vill många av våra kunder ha ett laddningssystem som är enkelt för dem att installera, skalbart och flexibelt för sina kunder.

Det får man med eWALL®. Du kan snabbt expandera systemet när användarens behov ökar. Du ansluter helt enkelt flera laddstationer på flatkabeln med hjälp av anslutningsmodulerna, som enkelt kopplas in var som helst på flatkabeln med hjälp av speciella kontaktskruvar.”

Det intelligenta systemet justerar och fördelar effekten beroende på antalet anslutna elbilar. eWALL®-systemet stöder denna övervakningsfunktion i billaddarna.


KUNDERNA MÄRKER EN STOR SKILLNAD

”Våra installatörer är väldigt glada över att arbeta med Scankabs eWALL®-system. Det är en felsäker design på de olika delarna som säkerställer att vi inte kan montera dessa felaktigt.

Vi uppnår faktiskt en besparing på ca. 70% i både installationstid och kabelkostnad, eftersom vi inte behöver dra en ny kabel från huvudinstallationen varje gång vi behöver utöka systemet. Vi behöver bara ansluta modulerna där vi vill på flatkabeln.

70% är alltså en besparing som är påtaglig”


MER ÄN BARA STANDARD

eWALL® laddsystem är halogenfritt och finns i CPR brandklass B2ca - den högsta brandklassen. Förutom den enkla installationen och de betydande besparingarna jämfört med en traditionell installation, får du också ett system som lever upp till mer än den normala standarden för brandsäkerhet.

 

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med vårt ”eWALL® Scankab Charging System” sortiment så kan vi tillsammans hitta en lämplig lösning.

Om du är intresserad av ett demobesök så kommer vi gärna förbi och visar produkterna