VAR FÖRBEREDD PÅ ALLA VÄDERFÖRHÅLLANDEN
MED XTREM® H07RN-F GUMMIKABEL

Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter kan vädret överraska oss med temperaturväxlingar, regn, vind och solsken vid de mest oväntade tillfällen​. Det är i dessa ögonblick utmaningarna verkligen uppstår, och det är här Scankab Cables är din pålitliga partner.

Temperaturväxlingar, regnskurar, frost och plötsliga solstrålar sliter på även de mest robusta materialen, men vår XTREM® H07RN-F gummikabel klarar allt med en imponerande mångsidighet. Från hård frost till stekande sol och allt däremellan är kabeln skapad för att göra livet lättare under även de mest extrema förhållandena.

FÖRSTKLASSIG MÅNGSIDIGHET, OAVSETT VÄDER OCH UPPGIFT

Kabelns mångsidighet beror till stor del på det neoprenytterhölje som omsluter kabelns kopparledare.

✅ Temperaturbeständig
XTREM® H07RN-F behåller sin höga flexibilitet och mekaniska egenskaper under både extrem kyla och intensiv värme, vilket gör det idealiskt för alla årstider. Samtidigt är det också mycket lättare att hantera och installera kabeln i olika applikationer.

Kan permanent nedsänkas i vatten (AD8)
Gummikabeln kan permanent nedsänkas i vatten utan att förlora sin prestanda, vilket gör den perfekt för alla uppgifter som involverar vattentäthetskrav.

Extrem robusthet
XTREM® H07RN-F gummikabelns neoprenytterhölje gör också att den är motståndskraftig mot kemikalier och slitage i krävande miljöer. Det är bland annat därför kabeln är flitigt använd på byggarbetsplatser.

Flexibilitet i världsklass
Vår kabel är inte bara robust, den är också exceptionellt flexibel, vilket gör installation och hantering till en enkel match.

XTREM® H07RN-F gummikabel är din ultimata lösning som strömförsörjning för en mängd olika uppgifter - oavsett om det handlar om en fast eller flexibel installation, marina installationer eller installationer i samband med byggande eller översvämningar. Kabeln används bland annat till konserter, vindkraftverk och generatorer, men används också typiskt till:

Pumpar
Säker och effektiv energiförsörjning till pumpsystem under alla väderförhållanden.

Byggström
En pålitlig partner som uppfyller alla byggarbetsplatsens strömbehov.

Förlängningskabel
Flexibel och slitstark förlängningskabel, oavsett var du behöver ström.

Strömförsörjning till tillfälliga uppgifter
Kabeln är designad för att leverera ström när du behöver det, även för tillfälliga installationer.

XTREM-kabeln har CPR-klassificering Eca och har bland annat DNV-godkännande.

Hitta databladet för XTREM® H07RN-F här

HÅLLBAR PRODUKTION MED FOKUS PÅ GRÖN ENERGI

Vi förstår vikten av att skydda den natur som utgör ramen för vårt dagliga liv och arbete. XTREM® H07RN-F-serien produceras på våra egna moderna fabriker som drivs av 100 % grön energi som en del av vårt hållbarhetsinitiativ, MovingGreen.

Läs mer om våra gröna insatser

 

LÅT OSS HJÄLPA DIG GENOM ÅRSTIDERNA

Oavsett vilken uppgift du står inför är XTREM® H07RN-F gummikabel din mångsidiga lösning. Låt oss hjälpa dig att tackla utmaningarna med en pålitlig och flexibel partner.

Vi står redo med vårt breda utbud av XTREM® H07RN-F gummikablar, som levereras direkt från lager. Kablarna är meterförsedda och godkända för 1kV.

Med Scankab som din kunniga samarbetspartner och leverantör är hjälpen aldrig långt borta när du behöver rådgivning om installationer, kabellösningar, CPR, godkännanden, dokumentation och allt däremellan. Så tveka inte att kontakta oss.

Du hittar hela vårt sortiment av gummi- och krankablar här