SCANKABS MÄSSKALENDER 2024

2024 är för Scankabs del fylld med nationella och internationella mässor över hela året.

Mässorna ger oss inte bara möjlighet att presentera våra innovativa och hållbara kabel-lösningar, utan också att direkt engagera oss med våra kunder och samarbetspartners. För oss innebär det att vi skapar meningsfulla förbindelser som varar.

Vår övertygelse på Scankab Cables är att starka relationer börjar med direkt och personlig dialog. På Scankab Cables strävar vi efter att vara din pålitliga partner inom kabel-lösningar, och vi engagerar oss aktivt genom att delta på både nationella och internationella mässor.

Vi strävar efter att vara din föredragna kabelpartner. Vår deltagande på mässor är en del av vårt åtagande att skapa en plattform för dialog och förståelse. Oavsett om du är projektledare, installatör eller ingenjör, är Scankab din pålitliga källa för kvalitetskablar och innovativa lösningar.

Upplev skillnaden med Scankab Cables, där kvalitet, innovation och starka relationer möts!
Låt oss mötas på en av årets mässor 👇

 

HAVEXPO I BERGEN, NORGE
DEN 6.-8. MAJ

HAVEXPO är en ny internationell mässa i Norge - en spännande samlingsplats med havsbruk och fiske som fokus.

Det är tre viktiga dagar för havsindustrin med fokus på nätverkande, kunskapsdelning och innovationer inom branschen.

Vi finns också på HAVEXPO – monter A594, där du kan utforska våra kabel-lösningar för havsbruksindustrin. Bland annat vårt stora sortiment av industri- och styrkablar, skeppskablar, gummikablar och solcellskablar för flytande solcellsinstallationer.

Låt oss diskutera hur vi kan optimera dina projekt.

HÄMTA DIN GRATIS BILJETT

 

EL & TEKNIK I ODENSE, DANMARK
DEN 14.-16. MAJ

EL & TEKNIK är Danmarks största fackmässa för hela branschen, där de senaste teknologiska trenderna och innovationerna inom branschen presenteras.

Vi kommer att finnas på mässan, som äger rum på Odense Congress Center. Du hittar oss på monter A-1309, där vi presenterar våra kabel-lösningar och ledningsvägar.

Kom och besök oss för att lära dig mer om våra produkter och tjänster, och låt oss diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera dina projekt. Vi ser fram emot att träffa dig på mässan!

HÄMTA DIN GRATIS BILJETT

ELIADEN I LILLESTRØM, NORGE
DEN 28.-30. MAJ

Eliaden är en av Norges största fackmässor. Som morgondagens kabelleverantör inom energi, industri, automatisering och elektrisk installation finns vi självklart också på Eliaden 2024.

Här fokuserar vi på framtidens kabel-lösningar, när hållbar konstruktion, högsta brandsäkerhet och starka relationer står i fokus.

Vår monter D-01-10 är samlingspunkten för kabel-lösningar och ny kunskap inom CPR EN50575, hållbar konstruktion mm, där dokumentationen måste vara korrekt. Samtidigt kan du höra mer om de möjligheter som finns med vårt stora lagerförsedda sortiment.

HÄMTA DIN GRATIS BILJETT

INTERSOLAR EUROPÉ, TYSKLAND
DEN 19.-21. JUNI

INTERSOLAR EUROPE äger rum i München i juni.

Här deltar vi tillsammans med våra kollegor från Top Cable. Vår mässmonter A5-490 fungerar som hjärtat, där vi presenterar våra innovativa kabel-lösningar för solenergi-industrin.

Kom förbi och utforska våra mångsidiga kabel-lösningar, och se hur vi kan tillgodose dina individuella behov och önskemål.

HÄMTA DIN GRATIS BILJETT

SMM IN HAMBURG
DEN 3.-6. SEPTEMBER

Vi är glada att kunna meddela att vi kommer att delta på årets största maritima mässa, SMM. Som det ledande företaget inom marinkablar är vi angelägna om att visa upp våra innovativa lösningar för sjöfartsindustrin vid detta prestigefyllda evenemang.

Kom gärna och besök vår monter B6-402 på SMM, där vi kommer att presentera vårt breda sortiment av avancerade marinkablar. Låt oss delta i en diskussion om hur våra kabellösningar kan hjälpa dig att optimera dina projekt.

Vi ser fram emot att träffa dig och utforska hur vi tillsammans kan nå framgång.

AUTOMATIK I BRØNDBY, DANMARK
DEN 10.-12. SEPTEMBER

Vi finns också på plats i Brøndby Hallen i september, där AUTOMATIK-mässan äger rum.

AUTOMATIK är årets största mässa inom automation, motion & drives och samlar en stark grupp av utställare och besökare inom branschen.

Som den innovativa samarbetspartnern och frontläggaren inom industrin finns vi också bland utställarna på AUTOMATIK 2024, när automation, transmission, kunskapsdelning och relationer är i fokus.

På mässan presenterar vi våra kabel-lösningar och ledningsvägar för morgondagens automationsuppgifter - bland annat för maskiner, maskininstallationer och industriell automation m.m.

SES VI?