VI DELTAR PÅ ELFACK 2023

Vi på Scankab Cables AB är glada att meddela att vi kommer att delta på Elfack 2023 som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg från 9-12 maj 2023.

På Elfack 2023 fokuserar vi på relationer, hållbart byggande och högsta brandsäkerhet när det gäller framtidens kabellösningar. Med vår breda kunskap och vårt välsorterade lager är vi väl rustade för att kunna förse dig med kabellösningar och ny kunskap inom CPR EN50575, hållbart byggande och allt däremellan där all dokumentation måste vara i sin ordning. 

 

HÄMTA DIN GRATISBILJETT NU!

Vi skulle vilja bjuda in dig och ditt företag att besöka vår monter på B08:79 under mässan. Där kommer du att kunna uppleva vår senaste utbud av kablar och tillbehör samt få chansen att träffa vårt kompetenta team som gärna hjälper dig med dina tekniska frågor och problem.

För att underlätta ditt besök på mässan, har vi förberett en gratisbiljett till dig och ditt team. För att hämta din biljett, vänligen använd följande länk 👇 

 

 

Hoppas vi ses!

BESÖK OSS PÅ ELFACK 2023

Vänligen fyll i formuläret nedan för att hjälpa oss att förbereda oss inför ditt besök på Elfack-mässan. Vi vill gärna veta vilka områden du är intresserad av så att vi kan ge dig relevant information och visa dig lämpliga produkter.

Tack på förhand för din medverkan!