Nyheter från Scankab Cables

Här samlar vi relevanta nyheter från Scankab Cables.

VI SER EN SÄKER FÖRBINDELSE

Det är helt legalt att ställa ekstra höga krav på dina EMC-kablar. Den här veckan fokuserar vi på vår populära EMC-kabel...

VÄLJ RÄTT KABEL TILL DITT PROJEKT

Det ställs större och större krav på de kablar och installationssystem som används och den efterföljande dokumentationen.

VISSA SER BARE EN KABEL

Vi ser informationsmotorvägar genom eld och vatten Scankab har nått nya höjder med en helt ny kommunikation...

KABELINDUSTRINS SVAR PÅ ”GARAGEROCK”

Scankab startade som kabelindustrins svar på "garagerock"

Donsö Shipping Meet 2017

Tillsammans med Fyns Maritime Kluster deltog vi på Sveriges största skeppsevent, Donsö Shipping Meet.

Elfack 2017

Vi ställer ut på Elfack 2017 och vill gärna träffa dig på mässan! Kom och besök oss i monter B04:61.

Nu får kablarna nya brandklasser!

Byggproduktförordningen (CPR) ställer helt nya krav på byggprodukter där även kabel ingår. Scankab Cables har under många år tillverkat kabel enligt den nya standarden och vi därför väl förberedda att möta branschens kommande krav.

CPR-info

Construction Products Regulation är en förordning från EU – på svenska mer känd som Byggproduktförordningen, vars syfte är att reglera gränserna för brandsäkerhet och farliga ämnen i byggmaterial.

Installationssystem från Scankab

Scankab Systems har ingått ett samarbete med Pemsa som är en stor spansk producent av installationssystem. Pemsa har ett mycket brett sortiment av kabelstegar, kabelrännor, trådstegar samt tillbehör. Allt är designat och testat enligt alla internationella standarder.

Ny flexibel kabelkärra

Med vår nya flexibla kabelkärra gör vi det nu lättare för dig eller dina kollegor at hantera kabeltrummor på lagret, till och från servicebilen eller på byggarbetsplatsen.

Nu avslöjar vi vår nya kabel…

Vi på Scankab Cables är stolta att kunna presentera vår nya flexibla kraftkabel i aluminium som med sin mycket slitstarka yttermantel av PUR passar perfekt till byggström på byggplatser etc.

Kabelsko og skrueforbindelser

Scankab Cables lagerfører nu et bredt udvalg af kabelsko, krympesæt og skrueforbindelser/muffer. Spar tid og bestil dit tilbehør sammen med dine kabler.

Premiere ALUflex AL-R

Nu lancerer vi det helt nye og fantastiske kabel - ALUflex AL-R, som er et halogenfrit aluminiumskabel med runde ledere. Læs om alle fordelene her.

Vi udvider lageret

Vi udvider lageret med en sammenbygning af de to store lagerhaller Hal A og Hal B. Sammenbygningen vil øge lagerkapaciteten med hele 2000 kvadratmeter, så vi ender op med en kapacitet på 7500 kvadratmeter.

Nordens bredaste industrisortiment

Vi har vi nu ingått ett samarbete med italienska UNIKA som är en producent av högkvalitativa industrikablar. Detta betyder att vi utökar vårat industrikabelsortiment med mer än 600 nya kabeltyper.

Dina kontaktpersoner

Marko Hörngren

Marko Hörngren

Sales & Marketing Manager

mh@scankab.se
+46 730-344 606
Niklas Lindell

Niklas Lindell

Säljare

nl@scankab.se
+46 734 39 46 09